pwince and pwincess

Harry Potter



assalamualaikum (: lama tak update blog itewwwss nie . haha . windu tak ? dh tak pyah ckap . mesti lhaa korang rindu kan . ouhhhh ~ terharu nyaa eyraaa *poyossss . hehe . so apa macam puasa ? ada penuh ? eyraa ? well ~ tengok lhaa anak siapa kan . obcoz lhaa puasa penuh . aappp appp ! tak ponteng okee . haha

hari nie eyraa nak story pasal pic kat atas too . yang pakwe eyraa too . alah yg omeyomey too . ish ~ susah lhaa ckap ngan korang tak pham langsong . cerita harry potter lhaa syang . most best stories (: korang ada pakwe mcam too . tade kan . HAHAHAHAHA *gelak jahat

eyraa minat cerita nie sbb jalan cerita die misteri and bnyak cabaran ahh . lebih kurang mcam too lhaa ~ lagi pon hero die nsewm gilaaaaaaa ~ ohhhh harry sayaa sdangg sukaa padaa awak sekarangg ~ tidaaakkk ! ewahh lelebih plak saya nie !



tergodaa sayaa ~ k dh diam ! haha :*

sejak eyra tngok cerita die baru eyra gila kan die . kalo tak tngok benda nie tak kan terjadii . haha . nie semua sbb tv2 punya pasal . hah ! bnyak sngat pengaruh cerita too kan dh gilaa ngan si harry potter too . nama sbenar die tak tahu plak eyraa . haha .

nie ringkasan cerita harry potter:

Kisahnya mengenai seorang remaja lelaki yang bernama Harry Potter yang mengetahui bahawa orang tuanya adalah ahli sihir pada ulang tahunnya ke-11. Dia kemudian dihantar untuk bersekolah di Sekolah Sihir Hogwarts. Di sana dia bertemu dengan dua orang yang kemudian menjadi rakan karibnya, Hermione Granger dan Ron Weasley. Dari situ, kehidupannya sebagai murid sekolah sihir tersebut

menarik bukan . haa . kan eyraa dh ckap tak caye . buat muka comel mcam nie lagii -..-"



err . untung nyaa pompuan nie --" sabar jeaa lhaa . dh lhaa dekat-II ngan harry potter eyraa *ah bapak gedik kau raa . dh diam . k lhaa .penat lha taip lain kali eyra cerita lagii k . byebye

--> much love